Wallu fundeeraa – kevään valo antaa voimaa

Fundeerausta tammikuun loppuessa

Sininen vilkkuvalo omalla kotipihalla jouluviikolla hiljensi minut hetkellisesti. Elämän tärkeimmät asiat nousivat mieleen päällimmäiseksi; niin se pitää ollakin. Sain ilon kyyneleet silmiini kuultuani uutiset, että pikku Elsalle on tulossa ”siskopoika”, kuten hän totesi.

Vuosi vaihtui ja tasainen matkailijavirta tunturiin jatkui. Miksipä ei, olosuhteet meillä täällä tunturissa ovat upeat. Koirien kanssa lomaileville suosittelen tutustumaan kylän koirapuistoon, joka sijaitsee Nililahentiellä. Elsa kävi siellä myös tutustumassa mummon Hertan kanssa.

Lomallasi voit kokea myös Lapin luonnon koiravaljakon kyydissä. Järjestämme keskiviikkoisin retken Powerun Adventures valjakkokoira kennelille. Lisätietoja saat meidän toimistolta tai sähköpostitse yllasavain@yllas.fi.

Voit myös nauttia lounaasi tai päivällisesi terveysturvallisesti Public House Selvä Pyyn terassille nousseissa talvihuoneissa. Kävin testaamassa tämän tuotteen perheeni kanssa, suosittelen lämpimästi. Lisätietoa tästä meiltä.

Jos tuntuu, että tämä kotitunturi on tutkittu läpikotaisin, niin suosittelen retkeä Arctic Sauna Worldiin Jerisjärvelle. Siellä on neljän erilaisen saunan ja uintiavannon maailma Jerisjärven rannalla. Rentouttavaa ja virkistävää.

Uusia tuotteita siis testattavaksi lomasi aikana. Lomailu sujuu täällä mukavasti, kun noudatamme kaikki viranomaisten antamia ohjeita.

Olen itse määrännyt maskipakon lomalaisten asioidessa tässä meidän toimistolla. Lisäksi ainoastaan kaksi asiakasta saa olla sisällä toimistolla yhtä aikaa. Haluan taata työntekijöilleni turvallisen työympäristön. Meiltä kaikilta vaaditaan kärsivällisyyttä tämän asian kanssa.

Alan pitää ”Wallun varttia ” etänä viikosta 7 lähtien Teamsin kautta niille asiakkailleni, jotka ovat tilanneet tervetulo info palvelua meiltä. Siinä infoan lomalaisia kyseiseen viikkoon kuuluvista asioista ja palveluista. Ja voimme nähdä ja kuulla toisiamme livenä etäyhteyden kautta. Ohjeet tästä uudesta palvelusta löydät meidän viikkokirjeestä. Kerätään porukalla kokemusta tällaisesta palvelusta!

Näin auringon pitkästä aikaa tammikuun toisella viikolla, kevään valo antaa voimaa.

Rauhoitutaan ja nautiskellaan talven kauneudesta,

 

Wallu

 

 

Arctic sauna world Jerisjärvi
Talvihuone Public House Pyyn terassilla