Viikkokirje 16

Tervetuloa Ylläkselle!

Vastaanotto ja majoittumisohjeet

Mikäli olet tallettanut tai vaihtanut viikkosi muuhun kohteeseen, olkoon nämä asiat sinulle muuten vain tiedoksi. Muistathan ottaa matkavakuutuksen, jos vuokraat tai talletat viikkosi, vastuu on sinulla.

Jos saavut aukioloaikojen ulkopuolella, ole hyvä ja ilmoita meille tuloaikasi etukäteen.

Vastaanotto:
YlläsAvain Oy
Tunturintie 16 A 1,
95970 Äkäslompolo
puh. 0400 190 217
yllasavain@yllas.fi

Vastaanoton aukioloajat:
ma-pe 10.00-16.00
la 10.00-21.00
su suljettu

Huolto:
Pohjolan Kiinteistöpalvelu Oy
puh. 0400 690 163

Siivous:
N-Clean Oy
puh. 040 762 8749 ja 0400 250 886

Mokko ja Musko IV D7: Rakkateam Oy puh. 0400 890 336

Sisäänkirjautumisajat

Klo 16.00: Kuer, Siepakka, Ylläksen lomaviikot (uloskirjoittautuminen klo 10.00)
Klo 17.00: Kesänki, Mokko, Muiro, Musko, Ylläsviikko I (uloskirjoittautuminen klo 11.00)
Klo 18.00: Rautamajat (uloskirjoittautuminen klo 11.00)
Jos haluat luovuttaa huoneistosi ja palauttaa avaimen toimistomme ollessa kiinni, pudota avain toimistomme ulko-ovea vastaapäätä olevaan postilaatikkoon.

Mikäli tarvitset meiltä ovenaukaisupalvelua toimistoaikojen ulkopuolella, hinta on päiväsaikaan 50 € ja yöaikaan (klo 22.00-8.00) 80 €.

Viikko-ohjelma

Tiedote Ylläksen alueen koronatilanteesta

YlläsAvaimen toimistolla asioidessa on maskipakko. Toimistolla ei voi olla yhtä aikaa kuin kaksi asiakasta kerrallaan. Omaa vuoroa tulee odottaa ulkona tai autossa.

Muista huolehtia käsihygieniasta ja noudattaa voimassa olevia THL:n määräyksiä.

Mikäli sairastut ja sinut todetaan koronapositiiviseksi lomasi aikana täällä alueella ollessasi, pyydän, että ilmoitat siitä meille sähköpostilla osoitteeseen yllasavain@yllas.fi tai soittamalla päivystysnumeroomme 0400-190 236. Näin tiedämme ryhtyä järjestämään desinfioivaa siivousta ennen seuraavaa tulijaa.

Ajankohtainen koronainfo luettavissa www.kolari.fi.

 

Tekemistä Ylläksellä

Vuoden 2020 Pohjoismaiden parhaaksi ulkoilukohteeksi valittu Ylläs ja sen seitsemän tunturia tarjoavat mahtavat puitteet ulkoiluun. Laskettelua, hiihtoa, talvipyöräilyä, lumikenkäilyä, moottorikelkkailua, porot, huskyt ja koiravaljakot… mitä tahansa haluatkin harrastaa, se onnistuu Ylläksellä.

 

 Talvireitit ja koiraladut

Ylläksellä on 62 km hiihtolatuja joilla saa hiihtää koiran kanssa. Hiihtoladut kulkevat lumisissa metsissä ja toisaalta laajojen soiden halki upeissa tunturimaisemissa. Koiran voi ottaa mukaan hiihtäjä ja koira -symbolein merkityille koiraladuille. Katso koiraladut latukartasta.

Lisäksi kaikilla lumikenkäilyreiteillä voi ulkoiluttaa koiraa. Lumikenkäreitit on merkitty sinisillä aurauskepeillä. Reitti voi olla pehmeä tai kova niin säästä että kulkijoiden määrästä riippuen.

 

Ylläs Experiences

Järjestää ikimuistoisia elämyksiä niin tuntureilla kuin metsissä. Opastettuja retkiä, jotta sinun ei tarvitse kuin nauttia luonnosta! Heidät löytää Äkäslompolon ytimestä Jounin Kaupalta

Lemmikit

Ilmoitathan meille etukäteen, jos tulet lomailemaan lemmikkisi kanssa, niin tilaamme siivoojilta lemmikkieläinpeitteen huoneistoosi. Lemmikkieläimestä peritään 35 € lemmikkimaksu avaimen luovutuksen yhteydessä.

Löytötavarat

Löytötavaroita säilytämme kolme kuukautta, jonka jälkeen tavarat kierrätetään.

Kierrätys

Muovin, kartongin, paperin, metallin sekä lasin kierrätyspisteet löytyvät osoitteesta Sannanrannantie 3 (Jounin kauppa). Patterit ja pienet akut voi jättää Jounin kaupan sisätiloissa olevaan kierrätyslaatikkoon.