PALVELUT MÖKIN OMISTAJALLE

Anna lomakiinteistösi hyviin käsiin YlläsAvaimelle!

Lomakiinteistön hoito vuokraustoiminnan yhteydessä vaatii useiden kokonaisuuksien hallintaa. YlläsAvain on rakentanut palvelukokonaisuuden, jossa kiinteistösi hyvä huolenpito onnistuu kokonaisuudessaan yhden toimijan kautta. Paikallinen, vastuullinen, laadukas ja selkeä palvelu tuo helppoutta ja turvallisuutta lomakiinteistön omistamiseen. Kaiken tarvittavan palvelun saat meidän kauttamme.

Me pidämme kiinteistösi lisäksi huolen myös lomalaisten viihtymisestä. Palvelemme asiakkaita tunturissa ympärivuotisesti. YlläsAvaimen asiakkaana tiedät, että omaisuudestasi huolehtii kellon ympäri luotettava, paikallinen ja tuttu toimija. Meihin voit luottaa myös yllättävien tilanteiden tullen.

AVAINPALVELU

Huolehdimme kohteiden avaimen luovutuksesta, vuokramökkeihin sisäänkirjautumisesta ja muista vastaanottopalveluista. Meille voit jättää myös vara-avaimesi vuosisäilytykseen

Avainpalvelu laskutetaan joko kerran tai kaksi kertaa vuodessa  valintasi mukaan. Hinnat alkaen 22 € /kk.

Avainten luovutukset

Sisäänkirjautumiset ja vastaanottopalvelut

Vara-avaimen vuosisäilytys

SIIVOUS

Noudatamme mökkien ja lomahuoneistojen vaihtopäivän siivouksissa luomaamme laatujärjestelmää, jonka avulla voimme taata lomalaiselle miellyttävät olosuhteet majoituskohteessaan Ylläksellä. Teemme myös tilaustöinä suursiivouksia ja ikkunanpesuja.

Käytämme siivouksissamme ekologisia puhdistusaineita, kuten mäntysuopaa, etikkaa, ruokasoodaa sekä savisaippuaa. Suoritamme kaikki siivoukset ammattilaisen tarkkuudella ja järjestelmällisyydellä, käyttäen ammattikäyttöön tarkoitettuja ympäristöystävällisiä tuotteilla.

Siivouksen hinta määräytyy kohdekohtaisesti. Hintaan vaikuttavat muun muassa kohteen neliömäärä ja sijainti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:
Jaana Saarinen, siivouksen kohdepäällikkö
Sähköposti: jaana.saarinen@yllas.fi
Puhelin: +358 (0)40 820 3970

Vaihtosiivoukset

Vaihtosiivouksissa nimensä mukaisesti teemme huoneistoon siivouksen vaihtojen välissä. Vaihtosiivouksen yhteydessä huolehdimme myös täyttötarvikkeista, kuten wc-paperista ja tiskiaineista.

Suursiivoukset

Suursiivouksessa käymme huoneiston perusteellisesti läpi. Tässä yhteydessä tehdään muiden muassa jääkaappien ja pakasteiden sulatus ja ikkunat pestään. Suosittelemme suursiivousta ja vuodevaatteiden pesetystä sen yhteydessä kerran vuoteen. Myös matot ja muut tekstiilit on mahdollista tässä yhteydessä lähettää pesulaan. Pesula laskuttaa työstään erikseen.

Saunan lauteiden pintakäsittely*

*Suursiivoukseemme on mahdollista liittää saunan lauteiden pintakäsittely, joka tekee lauteiden pinnoista vettä hylkiviä, jolloin lauteet pysyvät puhtaampina ja paremmassa kunnossa.

Huonekalujen puhdistus tekstiilipesurilla*

Myös patjojen sohvien ja nojatuolien putsaaminen pölystä ja liasta onnistuu suursiivouksen yhteydessä tekstiilipesurillamme niin sovittaessa.

KIINTEISTÖNHOITO

Kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin kuuluu ennakoiva kiinteistönhuolto, joka takaa majoituskohteen valmiuden lomalaisen tullessa. Tarjoamme myös liinavaatehuoltoa. Olemme valmiina auttamaan lomalaista mahdollisissa ongelmatilanteissa loman aikana.

Osaamisalueenamme ovat lisäksi erilaiset kunnossapito- ja pienhuolintatyöt.

Mökin lämpotilan valvonta

Jätehuollon valvonta

Lamppujen vaihdot

Rappulumityöt

Ovenkahvojen kiristykset

ASIANTUNTIJAPALVELUT MÖKINOMISTAJALLE

Paikallisesti, luotettavasti ja ammattitaidolla. Meiltä saat neuvontaa mökinomistukseen liittyvissä asioissa, kuten vuokraustoiminnan aloittamisessa ja lähtötilanteen kartoituksissa.

Tarkastelemme mökinomistajuutta kokonaisuutena ja autamme asiakkaitamme luottavien paikallisten palveluntarjoajien valinnassa.

Lisätietoja saat Tiinalta sähköpostitse tiina.walin-jatkola@yllas.fi tai puh. 040 827 7354

Vuokraustoiminnan aloitus

Huolintapalveluiden kartoitus

Kierrätyksen ja jätehuollon järjestely

Kohteen sisustus, kuten huonekaluhankinnat

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT?

Onnela has been looked after by YllasAvain since 2016, and we can truly say that our cabin looks as clean and fresh as the day we took ownership. That cleanliness and freshness is, without question down to the care and the high quality of cleaning and maintenance provided by the YllasAvain team. They do care for Onnela as if it were their own.

Our customers complete satisfaction questionnaires for our letting agent, and we are pleased to say that our quests always rate the cleanliness of Onnela as being of the highest standard.

Annette ja Bernard
Mökinomistajat

KIVA KUULLA SINUSTA

Sähköposti: yllasavain@yllas.fi
Puhelin: +358 (0)400 190 217

Voit ottaa meihin yhteyttä tai jättää palautetta myös yhteydenottolomakkeella.