Tiedotteet

Tiedote asiakkaillemme

Posted on

Hyvät asiakkaat, Haluamme toimia vastuullisesti ja tulemme ottamaan käyttöön poikkeukselliset keinot tuleviksi viikoiksi. Koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi suoritamme vaihtosiivouksen yhteydessä huoneiston […]

Wallu fundeeraa

Wallu fundeeraa- vesi huilaa; huilaa siekin!

Posted on

Wallu fundeeraa- vesi huilaa; huilaa siekin!

Tätä hetkeä on odotettu! Jokiveden huilaamista. On se vaan tosi, että kevät on oikeasti täällä. Tunturissa sitä on vaikeampi ymmärtää, kun lunta on vielä hiihdettäväksi asti. Anu kävi tänään ennen töihin tuloa vielä hiihtämässä hangilla. Omituinen kevät, tämän me muistamme kaikki. Weikko istuu jokitörmällä ihmeissään. Vielä eilen joessa oli jääpeite päällä ja se oli hiljaa. Nyt vesi virtaa kohinan kanssa ja sinne on ilmestynyt erilaisia lintuja joukoittain.

Wallu fundeeraa

Wallu fundeeraa- kevät etenee vai eteneekö?

Posted on

Yhtenä kevään mittareista olemme pitäneet Äkäslompolossa sitä, että joutsenet ovat perinteisesti saapuneet tunturiin viikolla 15. Vaikka tämä kevät 2020 on monella tapaa ollut erilainen kuin aikaisemmat keväät, onneksi on jotain pysyvääkin. Istuessani pari viikkoa sitten Ounasjoki törmällä Weikon kanssa, sydämeni salpautui, kun kuulin laulujoutsenien tutun trumpettiäänen.

Wallu fundeeraa

Wallu fundeeraa – keskiviikkona keväthangilla noudatetaan Ylläksen perinteitä

Posted on

Perinteistä Myllyhiihtoa on järjestetty Ylläksellä yli neljän vuosikymmenen ajan. Halusin noudattaa perinteitä ja lähetin Avaintiimistä Anun lastensa Inkan ja Maxin kanssa metsäsuksilla hiihtämään Äkäsmyllylle keskiviikkona 1.4. Hiihtoretkelle pääsi mukaan myös innokas puolivuotias koiranpentumme Weikko. Keskiviikko aamuna pakkasta oli seitsemisen astetta ja aurinko paistoi.
Weikon energistä menoa voit seurata myös videolinkistä ” Weikko hangella” tekstin lopusta. Se on kuvattu Ounasjokivarresta ja lunta on.