Meistä

YlläsAvain Oy on vuonna 2008 perustettu palveluyritys, jolla on vankat juuret Ylläksen matkailutoiminnassa.

Mitä YlläsAvain tekee?

Huolehdimme Ylläksen alueen kiinteistöjen avainpalvelusta, siivouksesta ja huollosta. Meiltä saat lisäksi konsultaatiopalveluita, neuvoja mökin vuokrauksessa, hankinnassa ja muissa lomakiinteistöihin liittyvissä kysymyksissä.

- Me haluamme auttaa siinä, että kaikki on kunnossa ja loma onnistuu,  Tiina ”Wallu” Walin-Jatkola YlläsAvaimesta kiteyttää. Ystävälliseltä henkilökunnaltamme hoituu melkein homma kuin homma, joten mökinomistajan omaisuus on turvassa ja lomailija voi keskittyä nautiskeluun. Tunnemme Ylläksen alueen erittäin hyvin – niinpä  puoleemme voi kääntyä oikeastaan missä tahansa asiassa Ylläksen maankamaran ja tunturin huipun väliltä.

Viihtyisässä toimistossamme kannattaa poiketa muuten vaankin vaikkapa lukemaan päivän lehtiä tai katsomaan televisiota mukavalla sohvalla. Toimistossamme on asiakkaillemme myös maksuton internet ja lisäksi lainaamme lomalaisille pulkkia, lomalukemista sekä pelejä.

Henkilöstö

Tiina ”Wallu” Walin-Jatkola: omistaja ja toimitusjohtaja, jolla on vankka kokemus Ylläksen matkailusta.  Intohimona laadunkehittäminen eri palveluprosesseissa. Ratkaisujen löytäminen asiakkaiden ongelmiin sydämen asia. Sähköposti tiina.walin-jatkola@yllas.fi

 

 

 

Anu Kuusisto: töihin hiihtävä toimistopäällikkö. Tuntee hyvin Ylläksen latuverkoston ja osaa neuvoa reittivalinnoissa. Huolehtii palvelutoimiston käytännön asioista mallikkaasti. Sähköposti: anu.kuusisto@yllas.fi

 

Comments are closed.