Ylläksen viikko-osakeyhtiöt

Tervetuloa Ylläkselle! Ylläs sijaitsee Kolarin kunnassa Länsi-Lapissa noin 150 km napapiirin pohjoispuolella. Holiday Club -loma-asunnot ovat Äkäslompolon puolella.

Autolla Helsingistä Äkäslompoloon on matkaa 960 km. Matka-aika on noin 13 tuntia. Junalla matka Helsingistä Kolariin kestää noin 13 tuntia. Kolarin rautatieasemalta on Ylläkselle matkaa 40 km. Lentäen pääsee Kittilään, josta Äkäslompoloon on matkaa 55 km. Lento Helsingistä kestää puolitoista tuntia.

viikkokirje 47 2019

 

 

Jos saavut vaihtoaikojen ulkopuolella, ilmoita siitä avainpalveluun. Mikäli tarvitset meiltä ovenaukaisupalvelua toimistoaikojen ulkopuolella, sen hinta on 40€ ja yöaikaan (klo 22.00-8.00) 60€. Avainpalvelun yhteydessä odotushuone ja laukkujen säilytys (huomioithan, että matkatavarasäilytys on käytettävissä ainoastaan toimiston aukioloaikoina).

Ilmoitathan meille, jos tulet lomailemaan lemmikkisi kanssa. Perimme lemmikkieläimestä 35 € avaimen luovutuksen yhteydessä.

Voit vuokrata meiltä polkupyöriä (10€/vrk, 50€/viikko) ja potkukelkkoja (5€/vrk, 20€/vko).

Toimistoltamme voit lainata lautapelejä sekä kirjoja.

Loma-asuntojen vaihtopäivät

Kuer, Kolarin Siepakka ja Ylläksen Lomaviikot: tulo la klo 16, lähtö la klo 10.
Kesänki II, Kesänki IV, Mokko, Muiro, Musko, Musko II, Musko IV ja Ylläs-Viikko I: tulo la klo 17, lähtö la klo 11.
Rautamajat: tulo la klo 18, lähtö la klo 11.

Jos haluat kääntää lehtesi loman aikana Ylläkselle, voit kääntää sen toimistomme lomalaisten laatikkoon (oma nimi, Holiday Club Ylläs, Tunturintie 16 A 1, 95970 Äkäslompolo).

Tervetuloa Ylläkselle!

Tervetulotilaisuus toimistollamme järjestetään maanantaisin klo 10.00. Tule tutustumaan tiloihimme, kuulemaan viikon ohjelmista ja tapaamaan muita lomalaisia. Osallistujille kahvitarjoilu sekä yllätyspalkinnon arvonta.

Comments are closed.